O noua moda in matematica

Profesorultau.ro vine in completarea lectiilor studiate in clasa cu materiale video pentru aprofundarea materiei. Siteul se adreseaza elevilor si poate fi considerat o alternativa la meditatiile clasice la un cost mult mai redus.

Profesorultau.ro – un proiect ambitios cu lectii video de matematica
 
 Egalitatea nu exista decat in matematica. 

Mihai Eminescu

Profesorultau.ro  isi doreste sa fie un proiect serios si concret, care sa vina in sprijinul elevilor cu lectii de matematica predate ca la scoala, cu exercitii rezolvate, teste pentru bacalaureat si examenele nationale. Orice elev poate gasi un ajutor in profesorultau.ro. Scopul acestui site este de a ii indruma pe elevi, de a-i ajuta sa inteleaga ce nu au inteles la scoala si de a aprofunda materia.

Site-ul www.profesorultau.ro se doreste a fi, intr-un an, cel mai complet site de matematica, avand in componenta sa peste 1.000 de ore filmate (clasele V-XII), sectiune distractiva de matematica (diferite paradoxuri matematice), forum matematic, cu un coordonator avizat, rubrica de concurs matematic si chiar un call center pentru diferite “urgente matematice”. De asemenea, vom veni si cu o sectiune in sprijinul celor care vor sa invete matematica la nivel de olimpiada.  Prezentarea lectiilor video de matematica va evolua odata cu programa scolara.

Interfata si structura siteului sunt foarte simple, din maxim 3 click-uri se poate ajunge la orice material video. Profesorultau.ro beneficiază de cadre didactice foarte bine instruite, cu experiență în pregătirea tuturor tipurilor de teste și examene.

 

Profesorultau.ro a avut chiar din ziua lansarii o multime de vizitatori interesati: elevi, parinti si chiar profesori. Estimam peste 100.000 de vizitatori in decursul anului scolar 2011-2012.