Concurs! Cea mai tare barfa din liceu. Premiul – un pix Swarovski 
;
Castigatorul acestui concurs si al premiului pus in joc (un pix Swarovski) este userul Teodora.
Felicitari si ramaneti aproape pentru noi concursuri!


 

Prezentare concurs

Pentru ca tastaura nu e singurul mijloc de a scrie un articol sau o barfa, noi ne-am gandit la metoda traditionala cu pixul si foaia de hartie, ca sa iti rasplatim talentul si inspiratia compunerii celei mai tari barfe!

Demonstreaza-ne ca poti fi un candidat de luat in seama pentru un post in presa de scandal! Intra pe forum si impartaseste-ne cea mai tare barfa pe care ai auzit-o in liceul tau.

Premiul pus in joc

Premiul pus in joc consta intr-un super pix Swarovski, detalii mai jos:

Cel mai sofisticat si romantic model de pix Swarovski. Are atasat un lantisor elegant cu un pandativ placat cu rodiu, de forma unei inimi rosii. Contine 160 de cristale, care produc un frumos joc de lumini atunci cand scrii. Este livrat intr-un saculet elegant de catifea. Mina de foarte buna calitate poate fi inlocuita rapid si usor.
Il poti pastra ca trofeu sau il poti darui persoanei la care tii cel mai mult
.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs

  • Sa intri pe forum si sa creezi un nou topic aici: cea mai tare barfa
  • In acel topic sa ne povestesti in cateva fraze cea mai tare barfa din liceul tau. Important, trebuie sa precizezi numele liceului! Nu de alta, sa nu incepem sa ne dam cu parerea fara avem cea mai mica idee despre ce/cine/unde/cum e vorba :)
  • Sa intri pe Facebook si sa devii fan Despre Licee pentru ca noi sa te tinem la curent despre concursuri si alte noutati (click aici)!

 

Perioada de desfasurare a concursului

1 Decembrie 2011 - 1 Februarie 2012.
Autorul celei mai tari barfe (desemnat in urma unei jurizari dar tinand cont in primul rand de numarul de comentarii la acel topic, cu cat mai multe cu atat mai bine) va fi anuntat in data de 14 Februarie 2012 si va intra in posesia premiului. Prezentul Concurs inceteaza la data afisarii rezultatelor si anuntarii castigatorului.

Mult succes si spor la barfe!

Prelucrarea datelor personale*

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Clauze finale**

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
Desprelicee.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natura, pe care folosirea acestui site il poate aduce.